Sub Rosa Events

Vanwege mijn serieuze aanpak zal ik als Tarotlezeres prima passen op een beurs of evenement om traffic te genereren of vast te houden. Door mijn jarenlange ervaring in het theater kan ik echter ook worden ingezet als waarzegster met een theatrale insteek op bruiloften en personeelsfeesten.

Waarzegster Rosa


Tarotlezeres of Waarzegster

Afhankelijk van het aantal aanwezigen zijn er diverse mogelijkheden. Bij een korte kaartlegging kunnen zoveel mogelijk gasten kennismaken met de mysterieuze wereld van de Tarot. Ook is het mogelijk een kort Tarotconsult per persoon te geven van ca. 10 minuten. Hierdoor kan er dieper op de vraag worden ingegaan. Aankleding kan, naar wens, met een serieuze insteek of een theatraal uitgangspunt.

Tattoo Conventie Assen

Tattoo Conventie Assen.


Feesten en evenementen

Wil je Sub Rosa Tarot boeken voor een feest of evenement? Mogelijkheden en prijzen zijn op te vragen via de e-mail.

Museum De Paviljoens - foto Gert Jan van Rooij

Opening expositie Meschac Gaba
in Museum De Paviljoens Almere.
foto: Gert Jan van Rooij


Enkele reacties

”De reacties die ik gehad heb van de bezoekers waren erg positief. Ontzettend leuk dat je kon komen.”

Opening expositie, Museum De Paviljoens Almere


”Ik wil je nog even laten weten dat je enorm hebt bijgedragen aan de hele goeie sfeer die er gisteren was, mensen trokken de goeie kaarten... maar bovenal, zoals je eerder zei, je hebt ze goed geinterpreteerd zodat ze er iets mee kunnen doen... ik zoveel verhalen gehoord gisteren van blije mensen en dat is nog maar een piepklein deeltje in mijn nabije omgeving. Je hebt gisteren veel mensen geraakt. En daarvoor mijn hartelijke dank.”

Stichting tango El Gancho, Winkel van Sinkel Utrecht


“We hebben gelukkig veel postieve reacties gehad en alle standhouders hadden het erg naar hun zin. Daar zijn wij erg blij om en dat was te merken aan de sfeer die er hing... Linda ook voor jou geldt `Keep up the good work! want ik vind dat je het heel goed doet en je uitstraling is perfect!”

Tattoo Conventie, De Smelt Assen