Linkpartners

Spiritueel Centrum Flevoland
Sub Rosa Tarot is aangesloten bij Spiritueel Centrum Flevoland. Dit centrum laat je graag kennismaken met verschillende vormen van paranormale, spirituele en- of intuitieve onderwerpen. Er zijn wekelijks bijeenkomsten op De Kemphaan in Almere.

Paranormaal & Wellness Beurzen
Spirituele beurzen in Noord en Midden Nederland. Deze gezellige, sfeervolle beurzen bieden een breed en gevarieerd aanbod van stands op het gebied van paranormaal & wellness met alles voor lichaam, geest en ziel.

De Groene Libel
Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen in je veranderproces, in je zoektocht naar jezelf? Danielle Koestal is een mooi en puur mens die jou in dit proces kan ondersteunen.

Green Man Gallery
Site van kunstenaar Jerry Koestal met o.a. native drums, dreamcatchers, medicine shields en verschillende soorten hangers. Geinspireerd door verschillende authentieke culturen. Het is ook mogelijk diverse workshops te volgen bij Green Man Gallery.

Catharina Web
Wil je meer informatie over de Tarot? Ga dan naar deze site.

Datumprikker
Het plannen van een afspraak met collega's, vrienden of familie kan een hele klus zijn. Met deze handige (gratis) tool is dat nu heel makkelijk.

Paranormaalgids
Informatievoorziening op het gebied van paranormale, alternatieve en natuurlijke geneeswijzen.

Voormijzelf.nl
Mental coaching, training, workshops NLP, Enneagram.

Nathalie Kriek
Spiritueel therapeut en auteur van esoterische boeken (o.a. tarot, numerologie, Chinese astrologie)

Gasthoeve De Dompt
Voor wie wil logeren in een monumentale boerderij in Brabant. Puur genieten van rust, ruimte en de natuur.