Impressie Tarotavond


Tarotavond

Tarotavond


Enkele reacties

”Bedankt voor de mooie spirituele avond, voor de vele inzichten die via de kaarten zichtbaar werden om vervolgens door jou vertaald te worden. Je doet dit op een hele warme, open en orginele wijze. Wat betreft alle informatie, die heb ik opgeslagen, en daar zal de komende tijd elke keer iets uitgehaald worden, ik noem dat mijn zak met legosteentjes."

”Wij hebben een ontzettende top avond gehad vorige week tijdens ons vriendinnenweekendje met de 8 meiden. Het was een avond met een lach en een traan en heeft ons heel wat goeds gebracht allemaal! En uiteraard veel stof tot nadenken... Nogmaals heel hartelijk bedankt voor je goede uitleg over de Tarot. Volgend jaar weer?”

”"Vorige week om deze tijd was onze eerste ontmoeting. Na een leuke en bijzondere avond kaart leggen een hele mooie week gehad. Veel gedachtes aan de kaarten en mooie inzichten. Wilde je dit niet onthouden. Dank je voor de ontzettend leuke avond, zeker voor herhaling vatbaar.”

”"Je hebt begin november een kaartlegging gedaan voor onze jaarclub. Wat een avond. En wat bijzonder. We vonden allemaal zeer inspirerend en zijn ook verbaasd geweest over de uitkomsten. Echt de moeite waard om een keer te doen. Dank voor je inzet en wellicht tot ziens!”

”Als enorme scepticus en non-believer moet ik schoorvoetend erkennen dat het e-mail consult dat je me hebt gegeven een paar hele opvallende uitkomsten had. Als iemand die op een kruispunt staat en verdwaalt in de opties, heb ik besloten -door het goede gevoel dat je opmerkingen me gaven- om voorlopig de richting in te gaan die uit jouw advies voortvloeien. Vooralsnog voelt dat heel goed en geeft het me veel energie. Toen ik je verhaal las dacht ik opeens "ja natuurlijk!". Je bent óf een hele goede psycholoog, óf er zit toch iets in dat gedoe met die kaarten, maar in ieder geval ben ik even uit mijn impasse. Dank je wel!”